Kinderopvang bij Jonglaren

Wij verzorgen naast onderwijs ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders bieden wij een vertrouwde en professionele organisatie voor de opvang van uw kinderen. U kunt op Kindcentrum Jonglaren op doordeweekse dagen van 7.00 tot 19.00 uur terecht voor:

- Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)
- Peuteraanbod
- Voor- en naschoolse opvang
- Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

- Ontbijtservice
- Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen) binnen de plaats/wijk en op locaties waar we dit kunnen organiseren
- Warme maaltijdservice

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind(eren) bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO. Voor meer informatie of om uw kind(eren) aan te melden kunt u het aanmeldformulier invullen.

Of kunt u contact opnemen met Marielle van Santen, directeur Kindcentrum Jonglaren
(✉ jonglaren@ckcdrenthe.nl  ☎ 050-4092079).

Of CKC Drenthe Kinderopvang (✉ kinderopvang.jonglaren@ckcdrenthe.nl  ☎ 0630703571).